2007-07-10

Liverpulis & Chesteris

Savaitgalį keliaujam švest draugų gimtadienio. Ta proga aplankomi ir keli nauji miestai: Liverpulis ir Chesteris. Tiesa sakant jau lengvai atsibodo tie patys ir tie patys vaizdai vis skirtinguose miestuose :). Tad pasinaudoje proga, kad Liverpulis itin reklamuojasi kaip baisiai kulturingas miestas, maunam i jo muziejus. O šie pasirodo visai nieko. Viskas už dyką :), netgi tokie niuansai, kaip planetariumas. Šiaip visai nieko "Pasaulio muziejus", stilium iš visur apie viską. O meno galerijoj bent šiuo metu nereali Josh Kirby paroda. ( Šis vaikinas pagarsėjęs kaip vienas žinomiausių SF & F tapytojų ).
Chesteris šiaip irgi smagus miestelis, atkasinėjamas romėnų amfiteatras, apeinama ginybinė siena, šiaip nemažai istorinių atrakcijų. Bet ispūdžiai jau neteko pradinio žavesio :), laikas daryti pertrauką.





2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Anonimiškas rašė...

pratrink situos spam comments kai laisvo laiko minute turesi, spammerius page rank vilioja :)